Duurzaamheid

Ons engagement voor een eco-verantwoordelijke planeet maakt deel uit van het DNA van de groep. Elke dag vervullen we onze eco-design missie via concrete acties met onze klanten, leveranciers en logistieke partners.

EEN ZILVEREN MEDAILLE

Bij Kozmoz hechten we het grootste belang aan een verantwoordelijke aanpak, maar ons engagement was niet altijd aantoonbaar. Sinds we deel uitmaken van de POP groep zijn we echter in staat om dit wel een concrete invulling te geven.

 

En met resultaat: in mei 2024 werden onze inspanningen voor het tweede jaar op rij bekroond met een zilveren EcoVadis medaille. De score van 66/100 plaatst Kozmoz in de top 15% van alle beoordeelde bedrijven in de sector van Reclame & Marktonderzoek hijst.

EEN ZILVEREN MEDAILLE
Ons engagement

Ons engagement

Elke dag stellen we alles in het werk om verantwoordelijker te werken in lijn met de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen die de Verenigde Naties vastlegde voor 2030.

 

Tegen 2025 verbinden we ons ertoe om het materiaal aan te passen aan de levensduur in de winkel, om productieafval te verminderen en te recycleren, om het einde van de levensduur van onze producten en oplossingen voor te bereiden, om upcycling van oude permanente displays voor te stellen, evenals de herstelling en het hergebruik van uw POS-materiaal.

POS-materiaal met een beperkte milieu-impact

Zorg dragen voor het milieu en bijdragen aan de stabiliteit van ons klimaat zijn uitdagingen waar we voluit voor gaan en waarbij we de toon willen zetten binnen onze sector.

 

Dankzij onze eco-design benadering die we samen met u uitwerken, willen we de milieu-impact van onze producten en oplossingen tot een minimum beperken.

POS-materiaal met een beperkte milieu-impact

Klaar om samen te werken?

Start een project

Realisaties

Ontdek enkele inspirerende projecten!

Blader door onze producten
Onze realisaties