Volgt u POP in de ‘netto positief’-mindset?

Hoe we kunnen werken aan nog meer circulariteit, duurzaamheid en ecologisch design? Samen, natuurlijk! Omdat we samen een stuk sterker staan dan alleen, wil POP de dialoog aangaan. En u, denkt u ook mee?

In 2022 won POP een gouden EcoVadis-medaille voor zijn CSR-inspanningen. Een unieke bekroning op ons werk die ons elke dag opnieuw stimuleert om het nog beter te doen voor u.

Een circulaire aanpak

Bij Kozmoz, net als bij POP, zijn we ervan overtuigd dat bedrijven belangrijke actoren zijn die mee het verschil kunnen maken voor een betere toekomst. Daarom willen we de dialoog openen tussen alle partijen waar we mee samenwerken en iedereen die dezelfde normen en waarden deelt: van merken tot distributeurs en van producenten tot verkooppunten.

Ons doel? De ecologische voetafdruk van onze activiteiten zo veel mogelijk beperken en circulariteit als belangrijke leidraad hanteren in onze bedrijfsvoering. Net als de Nederlander Paul Polman – oprichter van Imagine, de sociale onderneming die bedrijfsleiders mobiliseert in de strijd tegen klimaatverandering en wereldwijde ongelijkheid – geloven wij in de kracht van de ‘netto positieve’ onderneming, een filosofie waarbij bedrijven meer aan de wereld teruggeven dan ze ervan nemen. En omdat we samen veel meer kunnen verwezenlijken dan alleen, is samenwerking voor ons een van de meest belangrijke pijlers om dat te bereiken.

Omdat een beeld zoveel meer zegt dan duizend woorden, geven we u via onderstaande video alvast een voorproefje van de duurzame reis waarop we u de komende jaren willen meene