POS-materiaal voor de farmasector

Het farmaceutische landschap maakte de laatste jaren grote veranderingen door, onder meer door de digitalisering en de toenemende aanwezigheid van grootdistributie in de parafarmacie. Toch slaagde de sector erin de uitdagingen het hoofd te bieden door zich enkele van de succesformules van de grootdistributie eigen te maken: promoties, een seizoensgebonden aanbod, gespecialiseerde afdelingen, het ontwikkelen van eigen merken en meer.

Avène permanent meubel met geïntegreerde ledverlichting en lichtgevende kubussen voor testers

Kozmoz, part of POP Solutions, heeft heel wat ervaring in de farmasector en biedt doordachte, creatieve oplossingen voor al uw POS-en retailmateriaal – van meubilair op maat tot kartonnen toonbankdisplays. POP Solutions is zowel uw one key partner als uw one-stop shop voor al uw POS-materiaal – een geïntegreerde aanpak die zorgt voor 100% gemoedsrust!

Al onze producten worden ontworpen én geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten in België. Bovendien bieden we oplossingen aan in alle mogelijke materialen – van karton tot metaal en hout. We zorgen er elk project opnieuw voor dat alle producten voldoen aan al uw behoeften en besteden extra aandacht aan het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde concepten.

17 verschillende producten, 100% op maat

Gegarandeerde zichtbaarheid van uw merk, zowel binnen als buiten

In totaal biedt Kozmoz als voorkeurspartner van heel wat bedrijven in de farmacie en parafarmacie 17 verschillende producten aan die 100% op maat worden ontwikkeld.