Kozmoz heeft een nieuwe website!

We zetten alle nieuwigheden voor u op een rijtje.

www.kozmoz.be

Boost your exposure! Dat is het motto van Kozmoz, het Mechels bedrijf dat sinds 2004 gespecialiseerd is in premium POS-oplossingen om uw merken zichtbaarheid te verschaffen op het verkooppunt. In lijn met ons DNA heeft de nieuwe website van Kozmoz een speciaal design gekregen dat de bezoekers een geheel nieuwe, ergonomische surfervaring biedt

Een betere gebruikerservaring

“Ook al is onze website geïnspireerd op de website van POP Solutions, onze zusteronderneming, toch wilden we graag een eigen identiteit bewaren. Daarom is de idee van de kosmos altijd op de achtergrond aanwezig 🪐”, legt Dirk De Win, General Manager van Kozmoz, uit.

Het aantal pagina’s, de structuur van de site of de manier waarop wij onze projecten presenteren… alles is zo uitgedacht dat de bezoeker heel vlot wordt rondgeleid… De nieuwe site is functioneler geworden en u kan nu op nog intuïtievere wijze met de ontwikkelaars in contact treden.

Een nieuwe zoekmachine

Onze nieuwe selection toolnodigt klanten of prospecten uit onze mooiste realisaties te bewonderen. En natuurlijk zijn er ook talloze foto’s om deze realisaties te illustreren. Afhankelijk van zijn activiteitssector en zijn specifieke behoeften kan de gebruiker zo inspiratie opdoen voor een nieuw POS-project.

Wacht niet langer, verken onze nieuwe site! En aarzel vooral niet ons uw commentaar toe te sturen op info@kozmoz.be.