Een nieuwe look voor Trimetal’s coffee corners!

Akzo Nobel wilde de bestaande in-store coffee corners van het merk Trimetal updaten om een aangename shop-in-shopruimte te bieden.

Trimetal coffie corner bij Thiry Paints in Gent

Akzo Nobel wilde de bestaande in-store coffee corners van het merk Trimetal updaten. Het doel: medewerkers van de verkooppunten een aangename ruimte bieden om te genieten van een kopje koffie, projecten te bespreken, of klanten te adviseren in een meer informele omgeving. Een belangrijke vereiste: het POS-materiaal moest flexibel inzetbaar zijn om te kunnen worden aangepast aan de verschillende configuraties in de verkooppunten. Verder gaf de klant aan een voorkeur te hebben voor zwart als basiskleur voor de designs.

Een complete make-over!

Kozmoz stond in voor de volledige herinrichting van de shop-in-shopruimtes – van ontwerp en prototype tot productie. We produceerden een hele reeks aparte elementen, zoals metalen frames met geïntegreerde bedrading, kasten, planken en tafels in zwart gemelamineerd mdf en nieuwe glazen vitrines.

Om het merk extra in de kijker te zetten, werden er led-borden geïnstalleerd met het logo van Trimetal in acryl. Daarnaast werd de installatie voorzien van een groot led-frame met een doek dat over de centrale kast werd gespannen. Aan de zijkant van de kast zorgen twee frames op A3-formaat voor twee eenvoudig aanpasbare communicatieruimtes.

Om de productiekost zo laag mogelijk te houden, werden elementen uit de bestaande installaties behouden en geüpdatet. De rode kasten en witte muren van bestaande coffee corners kregen een bijpassende zwarte kleur, en de lichthouten werkbladen kregen een afwerking in donker hout voor een homogene look.

Voor de installatie deed Kozmoz een beroep op een extern team van merchandisers waar Akzo Nobel regelmatig mee samenwerkt.

Het resultaat? Een tijdloze, luchtige ruimte waar medewerkers met plezier samenkomen.

Ook interesse in onze Shop-in-shop oplossingen?

Start hier uw project!